FREDAG.

Här är lite bilder som jag idag har tagit, då jag var ut och cyklade tidigare idag och ljuset var väldigt fint så var jag bara tvungen att fota.
0 kommentarer

ENKÖPING & ALSTA TRÄDGÅRDAR

Jag har inte kunnat fota på ett bra tag nu med min vanliga Olympus som jag brukar fota med eftersom den gick sönder så har varit kameralös ett tag men igår köpte jag en Canon som jag provat idag men känner att mina bilder blev finare med min gamla kamera... vet inte riktigt om jag hade lite väl höga förväntningar men... Känner mig lite ledsen just nu för att jag inte riktigt är nöjd med min nya kamera vilket inte är världens problem men att fota är ju normalt det som gör mig gladast...
Idag var iallafall jag och mi familia till Enköping för deras parker, en park som hette drömparken och den var ganska drömmig så det passade rätt så bra, vi gick där en stund bland träd och växter, och sedan när det började regna ganska precis när vi hade gått klart igenom parken åkte vi till Alsta trädgårdar bortom örsundsbro och åt mackor med lax till lunch och kollade där och gick bland deras växthus och växter. Det var väldigt mysigt där i Alsta så här är iallafall några bilder därifrån och från Enköping...
blommor enköping foton natur parker
1 kommentar

NEW ORLEANS.

Tidigare på sommarlovet, närmare bestämt sista dagen på skolavslutningen flög jag, min syster och mina föräldrar iväg till USA, först till New Orleans i Louisiana, sedan till Navarre och Pensacola i Florida, och sist men inte minst Fargo, Bismarck och Medora i North Dakota. Idag regnar det här utanför mitt rum där jag nu sitter i Johannelund och detta känns som en bra dag att kolla tillbaka på bilder från USA eftersom jag också inte riktigt kan ta några nya bilder nu heller eftersom jag är kameralös sedan några dagar tillbaka då min kamera gick sönder, så jag börjar med några favoriter från New Orleans där vi var först. New Orleans var det ställe jag gillade mest av alla de ställen vi var på, så mysig stad och fina byggnader, och när det en dag då också regnade där som det nu gör här hemma småsprang vi på en liten gata utanför där vi bodde påväg till en spårvagn som skulle ta oss in till stan så körde en bil upp där vi var och en kvinna frågade om vi ville ha ett paraply och att bara sådär vara så snäll mot andra som man inte alls känner och att det är så väldigt naturligt och så omtänksamt. Det skulle ju inte vara lika troligt att det hände här i Sverige om man inte kände varann.
Denna katt vandrade runt lite utanför där vi bodde, tycker att hen var så väldigt söt.
spenderade flera timmar här och såklart så badade jag också, jag stod inte bara på kanten fotandes mina fötter (så mycket)
Höll i denna lilla alligator och åkte båt bland flera andra som var liiite (mycket) större.
Sista bilden på New Orleans för detta inlägg får vara denna där jag älskar färgen på husen.
New Orleans USA foto louisiana resor
0 kommentarer