CANON 50MM F/1,8 STM!

I tisdags köpte jag objektivet Canon 50mm 1,8 STM och jag kan ärligt säga att jag älskar det huuur mycket som helst! Mest för den himmelska boken:n som jag nu verkligen kan få! Men också för att den är jätteliten och smidig, man kan ha 1,8 i bländare och att det (oftast) blir fin skärpa i mina bilder. Jag har ju ännu inte fotat med det så länge men här är massa olika bilder som fångades de dagarna som jag haft objektivet på min kamera med mitt öga mot sökaren. (är jättedålig på att välja ut några bilder så här kommer alldeles för många) Var iallafall till Stockholm onsdag-torsdag och var då bland annat till fotografiska också som ni kan se några bilder ifrån lite längre ned här i havet av bilder.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
allmänt bokeh canon canon 50mm 1,8 canon 700d foto natur objektiv objektivtips porträtt
0 kommentarer

UPPSALA.

Innan solen gick ned och sedan då det var skymning och tillslut då det var helt svart fotade jag dessa bilder i Uppsala bland annat längs ån men börjar med några bilder på min finaste katt...
En supergrynig bild men som jag ändå tycker är rätt så mysig får avsluta detta blogginlägg. God natt.
Flisan Uppsala allmänt foto höst katter porträtt
1 kommentar

FROSTMORGON.

I helgen på lördagen var jag ut på morgonen för att fota frosten som var över precis allting och jag var ute i några timmar, då jag egentligen borde ha ätit frukost, men var för upptagen med mitt fotande så då var det allt som betydde något för mig och det enda jag tänkte på.
Jag älskade det sättet att starta dagen, då det inte är något jag brukar göra eftersom det är då jag sover vanligtvis men ville verkligen och med min vilja kom jag en bit iallafall.
Ljuset var perfekt och jag ville nästan aldrig sluta gå runt på skogsstigarna och fota.
Såg detta fina träd...
och denna bokeh som finns i bakgrunden här...
och tillsist var det här det sista jag fotade innan jag gick ur skogen och ur hagen och sedan hemåt...
Uppsala allmänt bokeh dimma foto frost höst natur skog träd
0 kommentarer