DETALJER.

Små detaljer i livet, såsom solen som lyser mot ett ensamt grässtrå, orkideer genom fönstret och små färgklickar som en grön mini-tall i den annars ganska färglösa skogen som jag idag har sett kommer visas i det här inlägget, tillsammans med två ensamma bär som hänger kvar i vinterkylan, färgglada blad och ett svartvitt porträtt på min fina mamma.
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer

...

Just nu väntar jag mest på när min förkylning och när min hosta ska försvinna... Därav dessa ... som rubrik för att det tråkigt nog beskriver min situation lite just nu, feber, ont i halsen och allt det där gör att jag inte spenderat mina dagar som jag brukar, vilket alltså är i skolan, utan jag har istället varit hemma inomhus och ja, mest väntat och kanske också drömt mig bort till sommar och varmt väder så här är några bilder att drömma bort sig lite i, här i vintermörkret...
 
 
 
 
 
 
 
Flisan allmänt blommor foton förkyld himmel min katt natur sommar vardag
2 kommentarer

-14 C

Hela denna lördag har spenderats inne, gosandes med min katt, drickandes varmt te med levande ljus på köksbordet, matte-pluggande och så har jag fotat lite här inne i vårat röda hus och känt att det är alldeles för kallt ute men samtidigt fint så några bilder igenom fönstret på snön och solen har ändå tagits.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer