FLORIDA.

På vår Usa-resa tidigare i sommar var vi ju först till New Orleans (som berättas om i bilder i ett lite tidigare inlägg här i bloggen) och sedan till Florida och sist till North Dakota så nu efter mitt New Orleans inlägg kommer Florida med dess värme, sol och stränder. Jag hade innan denna resa aldrig varit till Florida så det var kul att se hur det såg ut i bland annat Navarre och Pensacola. När vi var där var bada mest det som vi tänkte på i värmen och också det vi gjorde mest, annars kan man väl sammanfatta det som att vi åt glass och kollade i outlet-butiker när vi inte var vid stranden eller i vattnet. Det var superkul med alla de tre delstater vi var till så hoppas bilderna kan tala lite för hur mysigt det var.
Såg denna fina bland massa andra ekorrar som sprang runt i en park påväg för att åka tillbaka till vårt hotell i Navarre och var tvungen att stanna och kolla på dem och fota några av dem.
Såg även denna som var lite läskigare vid en strand...
På vår väg mot Pensacola Beach åkte vi förbi dessa mysiga hus, älskar färgerna!
Avslutar med denna bild bara för att jag älskar djur, och såg ekorrar i både Louisiana och Florida så vi säger att de är en symbol för de delstaterna bara för att de är så gulliga!
Florida USA foton resor
2 kommentarer
Josefin Nilsson

Så fina bilder, Florida är så fint med alla sina stränder!:)

Svar: Tack! Och så kul att du gillar bilderna.Ja, visst är det fint i Florida!
Lovisa Sagehed

Anonym

Fantastiskt vackra bilder. Matgoth