FJÄRDE ADVENT.

När jag går bland de höga granarna på de smala stigarna känner jag mig bara så lugn och så lätt för första gången på ett bra tag, jag har haft massa att göra i skolan som har hängt över mig och stressat mig, jag har blivit förkyld och ägnat mina dagar åt plugg och inte så mycket mer.
Men nu när jag går här i skogen känner jag mig så väldigt lätt och lugn utan allt för många måsten hängande över mig, med solen som skiner in bland träden mot mig.
Jag har inte gått ut och gått i skogen på ganska länge så som jag gjorde nästan varje dag förut och jag har glömt hur mycket friare det gör att jag känner mig och jag är ju fortfarande förkyld men att bara gå bland träden med solen som skiner igenom dem gör att jag känner mig så mycket lyckligare än de dagar då jag bara är inomhus och jag älskar den här känslan, har alltid gjort.
Här kan jag känna mig lycklig och oavsett vad som händer i mitt liv så kan jag hämta kraft härifrån.
Jag har under flera stressiga veckor glömt bort lite det som spelar roll i livet och jag har glömt bort att uppskatta det fina som ändå finns. Men nu när jag inte har tusen saker hängande över mig såsom prov och redovisningar, förkylning och trötthet... eller ja, jag är fortfarande ganska rejält förkyld och trött men nu när det är jullov tänker jag att jag kan slappna av lite mer och då också leva lite mer.
 
 
 
 
 
 
allmänt foton natur skogen tankar träd
0 kommentarer